ΥΛΙΚΑ
170 ml σπορέλαιο
3 αβγά
150 γρ. γιαούρτι ή γάλα καρύδας
200 γρ. αλεύρι απ
30 γρ. καρύδα τριμμένη
180 γρ. ζάχαρη καρύδας
1 βανίλια
ξύσμα απο λάιμ προεραιτικά
για το γλάσο :
150 γρ. άχνη ζάχαρη
20 γρ. καρύδα
2-3 κ.γ. λεμόνι
Xτυπάω τα αβγά με τη ζάχαρη,προσθέτω το λάδι & στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας.
Αν θέλω για πιο αφράτο αποτέλεσμα κοσκινίζω το αλεύρι!
Προθερμαίνω το φούρνο στους 170 & ψήνω για 30' στον αέρα.
Κάλη απόλαυση !!!!!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου